Tacopaj.
Nu är det min tur att göra en tacopaj. Vegetarisk givetvis.
Såhär gjorde jag:
150 g smör
3 dl vetemjöl
2 msk vatten
chiliexplosionkrydda och lite bbq.
-Blanda smör,mjöl,vatten och kryddorna i en skål.
-Tryck ut degen i formen och
-Ställ in i kylen i 30 minuter.
-Ta sedan ut den och förgrädda den i 12 minuter.
-Bryn qournfärsen.
-Häll i champinjoner,tomatbitar, och paprikabitar.
-Häll i lite vatten.
-Häll i tacokryddan.
-Sist häll i matlagningskrädde. (Milda mat extra 4 % är krämig och bra.)
-Strö över ost och ställ in i ugnen i 25 minuter.
Önskar att jag hade haft spenatblad som jag kunde lagt i också.
Men orkade inte gå och handla igen.
Dags att skjutsa in den i ugnen, hoppas på att den blir god,
Har aldrig gjort eller ätit tacopaj innan.
//Murra
Såhär gjorde jag:
150 g smör
3 dl vetemjöl
2 msk vatten
chiliexplosionkrydda och lite bbq.
-Blanda smör,mjöl,vatten och kryddorna i en skål.
-Tryck ut degen i formen och
-Ställ in i kylen i 30 minuter.
-Ta sedan ut den och förgrädda den i 12 minuter.
-Bryn qournfärsen.
-Häll i champinjoner,tomatbitar, och paprikabitar.
-Häll i lite vatten.
-Häll i tacokryddan.
-Sist häll i matlagningskrädde. (Milda mat extra 4 % är krämig och bra.)
-Strö över ost och ställ in i ugnen i 25 minuter.
Önskar att jag hade haft spenatblad som jag kunde lagt i också.
Men orkade inte gå och handla igen.
Dags att skjutsa in den i ugnen, hoppas på att den blir god,
Har aldrig gjort eller ätit tacopaj innan.
//Murra
Kommentarer
Trackback